Hampaiden ylläpitopuhdistus

Hammaskiven poisto kesto 30 min.

(Sisältää soodapuhdistuksen)

Haluatko terveet puhtaat hampaat ja ikenet, raikkaan suun ja näyttävän hymyn. Tämä on palvelu niille, jotka haluavat ylläpitää hyvää suun terveyttä ja voida paremmin.

Ylläpitopuhdistuksesn jälkeen hampaat ovat puhtaat ja saavat kiiltävän pinnan. Hampaat pysyvät puhtaina paremmin, Ikenet ovat terveet, omahoito helpottuu ja suu on raikas. 

Hampaiden ylläpitopuhdistus
30 min
€95

Toimenpiteen kuvaus

Hampaiden ylläpitopuhdistus on tarkoitettu niille joilla on edellisestä puhdistuskäynnistä kulunut 6 kuukautta tai sen alle. Hoidon takoituksena on ylläpitää hyvää suun terveyttä, ehkäistä tulehduksien syntyä ja hammaskiven runsaampaa muodostusta. Suuhygienisti suunnittelee henkilökohtaisen ylläpitohoitovälin aina edellisen käynnin yhteydessä.

Ylläpitopuhdistus sisältää: 

  • Puhdistuksen ultraäänilaitteella. 

  • Puhdistuksen käsi-instrumentein tarvittaessa.

  • Soodapuhdistuksen. Sisältyy hintaan (arvo 70€)

  • Tooth mousse hoitavalla tahnalla hampaiden kiillotuksen. 

  • Katsomme sopivat välineet kotona tapahtuvaan puhdistukseen.

Ylläpitopuhdistuksen jälkeen on hyvä olla syömättä 1 tunti (vettä voi juoda).

Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELALTA korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidon kustannuksista! Lähete on voimassa kaksi vuotta. Meillä Sun Hymyssä on käytössä kelan suorakorvaus. 

Hammaskiven poistosta kelan korvaus on 18€.

Hoidon jälkeen sinulla on täydellisen puhtaat hampaat ja kirkkaampi hymy. 

 

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä suuhygienistillä säännöllisin väliajoin puhdistuksessa. Määritämme suun terveydentilan perusteella hampaiden puhdistuksen ylläpitohoitovälin. Bakteeripeitteiden ja hammaskiven poistolla ehkäistään hampaiden kiinnityskudossairauden eli parodontiitin syntymistä.


 
 

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi