Usein kysyttyä

Onko hyvä uusia hymyalueen vanhat paikat ennen laservalkaisua?

Onko hammaskivi poistettava ennen laservalkaisua?


Hampaiden laservalkaisu tehdään puhtaaseen suuhun. Hammaskivi ja pinnalliset värjäymät on syytä poistaa ennen valkaisua. Nämä estävät valkaisuaineen vaikutuksen eli heikentävät valkaisutulosta.
Onko hyvä uusia hymyalueen vanhat paikat ennen laservalkaisua?


Hampaiden valkaisu on hyvä suorittaa ennen hampaiden paikkojen, laminaattikuorien, kruunujen tai implanttien vaihtamista. Ennen valkaisua uusitut paikat tai valitut posliinivärit voivat valkaisun jälkeen jäädä tummemmiksi.
Aiheuttaako laservalkaisu vihlontaa?


Olemme kaikki yksilöitä ja reagoimme toimenpiteisiin yksilöinä. Joissakin tapauksissa saattaa esiintyä hampaiden vihlontaa valkaisun aikana tai sen jälkeen. Hampaiden herkkyyttä voit ennaltaehkäistä käyttämällä sensitiivistä hammastahnaa kahden viikon ajan ennen valkaisua. Mahdollinen hampaiden yliherkkyys häviää 1-2 vrk:n kuluttua hampaiden valkaisusta. Laservalkaisun hintaan kuuluu myös hampaiden jälkihoito, jossa valkaisualueelle levitetään mahdollista herkkyyttä ehkäisevää viimeistelygeeliä.
Kuinka laservalkaisu toimii?


Laservalkaisussa käytetään ainoastaan hampaiden valkaisuun kehitettyä turvallista laservalotinta. Laservalottimen käyttö mahdollistaa hampaiden vaalenemisen samanaikaisesti sekä hampaan kiilteessä että hammasluussa. Perinteiset valottimet toimivat vain hampaan kiilteessä. Laservalkaisussa hampaan valkaisu- ja laserkäsitellään kolmesti vaaleimman valkaisutuloksen saamiseksi. Valkaisun aikana tehostamme laservalottimella kokonaisuudessaan 24 minuuttia. Näin saadaan paras mahdollinen lopputulos aikaan.
Onko Hampaiden valkaisu turvallista?


Valkaisuhoidot ovat turvallisia oikein tehtyinä. Sun Hymyssä työskentelevät terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen laillistamat suuhygienistit. Suun hoidon lisäksi ammattilaisemme ovat erikoistuneet hampaiden valkaisujen tekemiseen.
Kuinka kauan valkaisu tulos pysyy?


Yksilöllisesti ja oikein tehty valkaisutulos pysyy hyvin. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat hampaiden rakenne, elintavat ja suun hoidon tottumukset. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa värjääntymistä vastaan. Valkaisun jälkeen on syytä välttää 2 vuorokautta värjäävien ruoka-aineiden nauttimista. Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittelemme, että puhdistat suun ja hampaat huolellisesti (myös kielen harjaaminen). Suu on myös hyvä huuhdella vedellä aina kun olet nauttinut värjääviä tai happamia ravintoaineita.
Miten pikasuojakäsittely toimii?


Pikasuojakäsittely tehdään valkaisun jälkeen. Toimenpide antaa hampaille suojan kahdeksi viikoksi. Voit nauttia ruoka-aineita, jotka muuten valkaisun jälkeen olisi ikävää jättää ruokavaliosta pois kahdeksi vuorokaudeksi. Pikasuojakäsittely on toimenpiteenä 20€.

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi