White Spot -hoito

Onko sinulla toiveena päästä eroon hymyä häiritsevistä valkoisista ja kellanruskeista laikuista. Tämä hoito on tarkoitettu juuri sinulle. White Spot -hoito on tehokas hampaan kiillettä säästävä toimenpide. Hoidon voi tehdä yhdelle tai useammalle hampaalle kerralla.

Kenelle hoito sopii?

Tämä hoito sopii sinulle, jolla on hymy hampaissa häiritsevät kiilteen valkoiset laikut, tai muut kirjavat pinnalliset vauriot, esimerkiksi pysähtyneet kiillekariekset, kellertävät ja kellertävän ruskeat laikut. Hoito soveltuu myös lapsille. Valmistaja kertookin aineen korjaavan pinnallisia vaurioita tai jopa hävittävän ne kokonaan. Hoito on erinomainen ja hoitotulokset loistavia.

Aiemmin asiakkaiden häiritseviä hymyhampaiden kirjavuuksia on yritetty hoitaa valkaisuilla, muovi paikka-aineilla ja laminaateilla. Toisin kuin muut tavat White Spot -hoito säästää hampaan omaa kudosta.

Hoito Kesto Hinta KELA-hinta
White Spot -hoito Kesto: 45 min Hinta: 270 € KELA-hinta: 246 €
White Spot -hoito Kesto: 60 min Hinta: 340 € KELA-hinta: 300 €
White Spot -hoito Hinta: – € KELA-hinta: – €
White Spot -konsultaatio Kesto: 15 min Varaa aika ›

White Spot -hoidon kulku

White Spot -hoito on kolmivaiheinen. Ennen hoidon aloitusta suuhygienistimme tekee pastapuhdistuksen karhealla tahnalla. Tämän jälkeen asettelemme silikonisen suunaukipitäjän ja suojaamme ikenet valokovetteisella iensuoja-aineella. Ikenien ollessa hyvin suojassa, hoito on turvallinen tehdä. Hoidon ensimmäisessä vaiheessa laikukas hammas käsitellään suolahapolla, jonka jälkeen kuivataan etanolilla. Tämä toimenpide suositellaan tehtäväksi vähintään kolmesti. Viimeisenä hampaan pinnalle levitetään käsittelyaine, joka häivyttää laikkuja ja sulkee hampaan pinnan. Käsittely on lempeä eikä tunnu miltään.

Hoidon aikana laikku pienenee tai mahdollisesti häviää kokonaan. Laikun ulottuessa syvälle hampaaseen on sen hävittäminen haasteellisempaa ja vaatii useamman hoitokerran. White Spot -hoidon avulla saat pysyviä tuloksia aikaan jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Käsittelyn jälkeen hampaat saattavat vaikuttaa kirjavilta, koska ovat käsittelystä kuivat. Hampaat kiillotetaan hoidon päätteeksi. Kosteuden palattua kahden vuorokauden kuluessa tilanne tasaantuu. Hampaiden valkaisu ennen White Spot -hoitoa parantaa hoitotulosta.

​Hoidon jälkeen suosittelemme olemaan tunnin syömättä ja juomatta.

Hoidon jälkeen on ollut upeaa näyttää asiakkaalle muutokset hymyalueessa. Usein käykin niin ettei asiakas enää muistakaan missä hampaissa häiritsevät laikut ovat olleet. Hoitotulokset ovatkin pysyviä ja saat nauttia hymyalueen sävyn tasaisuudesta.

Ennen White Spot -hoitoa

Voit varata maksuttoman konsultaatio ajan. Kartoitamme tarpeesi hoidolle ja mielellämme vastailemme sinua askarruttaviin kysymyksiin. Ennen white spot -hoitoa suosittelemme hampaiden tehovalkaisua. Valkaisu parantaa hoidon lopputulosta.