Hampaiden laser kevytvalkaisu kesto 50min.

Haluatko astetta vaaleammat hampaat. 
Olet jo aiemmin käynyt hampaiden laser tehovalkaisussa ja haluat ylläpitää hymyäsi.

 

Hampaiden kevytvalkaisun voi toistaa useamman kerran vuodessa. Hoito sopii kaikille jotka haluavat vaalentaa hampaitaan asteittain. Laserkevytvalkaisu eroaa Lasertehovalkaisusta toimenpiteen kestolta ja on vaikutusajaltaan lyhyempi .

Hampaiden laservalkaisu on nykyaikaisin valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaat voidaan valkaista nopeammin ja tehokkaammin.

Pyydä maksutonta valkaisukonsultaatiota puhelimitse meiltä.

 

Hampaiden Laser kevytvalkaisu
50 min
€175

 

Suositus:​

 

Laservalkaisu sopii luonnostaan keltaisen hammasluun ja kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun. Toimenpide ei muuta hampaan omaa rakennetta. 

Laminaattikuoret, implantit, ienvetäymät tai oikomishoidon aikana kiinnitetyt retentiokaaret eivät ole valkaisu toimenpiteen esteenä. Valkaisua emme tee raskaana oleville tai alle 18-vuotiaille.

Laservalkaisun turvallisuus

Valkaisuhoidot ovat turvallisia oikein tehtyinä. Sun Hymyssä työskentelevät terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen laillistamat suuhygienistit. Suun hoidon lisäksi ammattilaisemme ovat erikoistuneet hampaiden valkaisujen tekemiseen.

 ​

Laservalkaisussa käytetään ainoastaan hampaiden valkaisuun suunniteltua turvallista laservalotinta. Laservalon käyttö mahdollistaa hampaiden vaalenemisen samanaikaisesti sekä hampaan ulkopinnassa(kiilteessä) että sisäkerroksessa (hammasluussa). Useammat valottimet toimivat vain hampaan ulkopinnassa. 

Palvelun vaiheet

Hampaiden sävyn määritys VITA Bleachhedguide 3D asteikon avulla. Pastapuhdistus valkaistavalle alueelle. Ikenet ja limakalvot suojataan huolellisesti. Laser valkaisu tehdään mahdollisimman laajalle alueelle, yhteensä kaksitoista ylä- ja kymmenen alahammasta. Yläleuan kulmahampaat valkaistaan myös sisäpinnoilta, jotta saamme hymyalueen hampaat tasaisen vaaleaksi.

 

Hoito sisältää yhden käsittely kierroksen. Laservalkaisu tehdään käyttäen tähän tarkoitukseen kehitettyä valkaisuainetta ja turvallista laservalotinta. 

Hampaan valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta. Laser kevytvalkaisulla saadaan hampaan kiilteen ja hammasluun värjäytymät luonnollisen vaaleaksi.

Toimenpiteen jälkeen:

 

  • ​​lopuksi käydään  läpi kotihoidon ohjeet valkaisun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

  • ​​valkaisun jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta kaksi tuntia (veden nauttiminen on sallittua).

48 tuntia hampaiden valkaisun jälkeen:

Seuraavia aineita tulee välttää:

  • ​tupakka ja nuuska

  • huulipuna

  • ​voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä kuten kahvi, tee, punaviini.

  • suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, punajuuri, ketsuppi, curry, mustikka, porkkana, appelsiini, greippi yms.

 

2 viikkoa valkaisun jälkeen:

  • Vältä värjääviä kemiallisia suuvesiä ja suun puhdisteita, kloorheksidiiniä ja Listerineä.

Suositus

  • Hoito sopii kaikille jotka haluavat vaalentaa hampaitaan asteittain ja myös henkilöille joilla on posliinikruunuja tai laminaatteja.

  • Hampaiden valkaisua ei suositella alaikäisille lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

Hampaan valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta. Laser kevytvalkaisulla saadaan hampaan kiilteen ja hammasluun värjäytymät luonnollisen vaaleaksi.

Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus lisää hampaiden valkaisun tehoa.

Valkaisu tuloksen kesto

Lasertehostettu ja yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu säilyy hyvin. Valkaisutulokseen vaikuttaa hampaiden rakenne, elintavat ja suun hoidon tottumukset.
Valkaisutuloksen tukemiseksi suositellaan suun huolellista puhdistusta (myös kielen harjaaminen).
Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisin välein tapahtuvalla vastaanottovalkaisulla.

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi