Laser-kevytvalkaisu

50 min / 175€

Haluatko ylläpitää kaunista, valkoista hammasriviä? Hampaiden kevytvalkaisu sopii asiakkaalle, joka on käynyt hampaiden tehovalkaisussa ja haluaa ylläpitää hampaiden kaunista, valkoista sävyä.

Hampaiden laservalkaisu on nykyaikaisin valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaat voidaan valkaista nopeammin ja tehokkaammin.

 

Hampaiden Kevytvalkaisu 150
50 min
€150

 

Suositus:​

 

Hampaiden kevytvalkaisu sopii kaikille, jotka haluavat vaalentaa hampaita asteittain ja sen voi toistaa useamman kerran vuodessa. Laservalkaisu sopii luonnostaan keltaisen ja kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun. Laminaattikuoret, implantit, ienvetäytymät tai retentiokaaret eivät ole este toimenpiteelle. Kevyt laservalkaisu palauttaa hampaan kiilteen luonnollisen vaaleaksi. Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus parantaa valkaisun tehoa ja tuloksia.

Laservalkaisun turvallisuus

Hampaiden laservalkaisu on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hampaiden valkaisuun. Valviran laillistamat suuhygienistimme ovat erikoistuneet suunhoidon lisäksi hampaidenvalkaisuun. Laservalkaisussa käytämme hampaiden valkaisuun suunniteltua laservalotinta, joka mahdollistaa hampaiden vaalenemisen sekä hampaan ulkopinnassa että sisäkerroksessa.

Laser-kevytvalkaisu sisältää:

  • Hampaiden sävyn määritys

  • Pastapuhdistus valkaistavalle alueelle

  • Ikenien ja limakalvojen suojaus

  • Laservalkaisu 

  • Ohjeistus kotihoitoon tuloksien ylläpitämiseksi

Toimenpiteen jälkeen

 

2 tuntia hoidon jälkeen:

​Valkaisuhoidon jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta kahden tunnin ajan, poislukien veden. 

 

2 viikkoa hoidon jälkeen:

Suosittelemme välttämään värjääviä suuvesia ja suun puhdisteita, kuten kloorheksidiiniä ja Listerineä. 

Uutuus!

Valkaisuhoidon jälkeen voimme käsitellä hampaasi pikasuojakäsittelyllä, jonka ansiosta sinun tarvitsee vältellä värjääviä juomia ja ruokia vain kahden tunnin ajan toimenpiteen jälkeen! Ilman pikasuojakäsittelyä suosittelemme välttämään värjääviä ruokia ja juomia kahden vuorokauden ajan. Pikasuojakäsittelyn hinta on 20,00€


 

Tuloksien ylläpito

 

Valkaisutulokseen vaikuttaa hampaiden yksilöllinen rakenne, elintavat sekä suunhoito. Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittelemme suun huolellista ja säännöllistä puhdistusta. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta tulee ylläpitää säännöllisin väliajoin suuhygienistin tekemällä valkaisuhoidolla.  

Tarjoamme sinulle maksuttoman valkaisukonsultaation puhelimitse!