Hampaiden Laser tehovalkaisu 

kesto 90 min.

 

Haluatko vaaleammat, kirkkaammat hampaat. Edellisestä hampaiden valkaisusta on jo kulunut vuosia, tai olet vasta harkitsemassa hampaiden valkaisua. Tämä on palvelu juuri niille jotka haluavat näyttävän,raikkaan hymyn.

Pyydä maksutonta valkaisukonsultaatiota puhelimitse meiltä.

Hampaiden laservalkaisu on nykyaikaisin hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaat voidaan valkaista turvallisesti nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Valkaisussa käytetään kliinisesti testattuja terveydenhuollon aineita ja laitteita.

Hampaiden Laser tehovalkaisu 250
1 hr 30 min
€250

 

Suositus

 • Hoito sopii kaikille jotka haluavat vaalentaa hampaitaan asteittain ja myös henkilöille joilla on posliinikruunuja tai laminaatteja.

 • Hampaiden valkaisua ei suositella alle 18-vuotiaille lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Tieteellisen tutkimuksen mukaan laservalo aktivoi hampaiden valkaisuprosessia kaikkia muita valonlähteitä paremmin. Laservalon aallonpituus on pitkä, joten se on ainoa valonlähde, joka pystyy tehostamaan valkaisua kiillekerrosten lisäksi myös tummassa hammasluussa. 

 

Hoidon vaiheet:

 • Määritellään hampaiden nykyinen väri, hammasväriasteikon avulla( VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko)

 • Tehdään hampaiden kevytpuhdistus.

 • Suojataan ikenet ja limakalvot iensuoja-aineella huolellisesti ennen valkaisua.

 • Käsitellään hymyalueen hampaiden ulkopinnat 35% peroksiidi geelillä. Käsittelyyn kuuluu 12 yläleuan ja 10 alaleuan hammasta. Yläleuan kulmahampaat valkaistaan myös sisäpinnoilta. Näin hampaiden sävy saadaan tasaiseksi. 

 • Alue käsitellään 8 minuuttia kestävällä laservalolla.

 • Toimenpide toistetaan kolmesti.

Valkaisun jälkeen

 • Käsitellään Hymyalue Fluorigeelillä.

 • Määritetään hampaiden loppuväri (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko).

 • Lopuksi käydään vielä läpi kotihoidon ohjeet valkaisun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Hampaan valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta. Laser tehovalkaisulla saadaan hampaan kiilteen ja hammasluun värjäytymät luonnollisen vaaleaksi. Laser tehovalkaisu on kestoltaan 1.5-2 tuntia.

Hampaiden valkaisun jälkeen ei saa syödä kahteen tuntiin. Vettä voi juoda.

Seuraavien 48 tunnin ajan tulee välttää voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä sekä tupakointia ja nuuskan käyttöä.

 

Värjääviä ravintoaineita: kahvi, tee, cola- ja energiajuomat, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, ketsuppi, punajuuri, porkkana, paprika, tomaatti, kurkku, salaatti, curry, marjat (mustikka, mansikka jne.), omena, appelsiini, greippi, ananas, papaija ja kiiwi, sooda/kivennäisvesi, etikkapohjaiset tuotteet (balsamiviini, suolakurkku) yms. on myös hyvä välttää.

Valkaisun jälkeen hampaat saattavat olla yliherkät kylmälle tai kuumalle, mutta herkkyys menee ohi 1–2 vuorokauden kuluttua hampaiden valkaisusta. Hampaiden rakeenteelliset kiillehäiriöt voivat myös korostua. Epätasaisuus tasoittuu viimeistään kahden viikon kuluttua valkaisusta.

Valkaisu tuloksen kesto

Lasertehostettu ja yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu säilyy pitkään, kun vältetään värjäävien ravintoaineiden käyttöä. Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittellaan suun huolellista puhdistusta (myös kielen harjaaminen).

Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisin välein tapahtuvalla vastaanottovalkaisulla.