Smiling Woman

HAMPAIDEN LASER TEHOVALKAISU 


LASER TEHOVALKAISU 270€

SUN HYMYn tehtävä Tehovalkaisu on turvallinen ja tehokas menetelmä hampaiden valkaisuun. Se soveltuu hyvin ensimmäistä kertaa tehtävään valkaisuun että aiemmin valkaistujen hampaiden uudelleen käsittelyyn. Yksi Tehovalkaisu-hoitokäynti sisältää kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukierrosta, joista jokaista tehostetaan lääketieteellisellä laservalolla. Laservalon avulla saavutetaan parempi ja pysyvämpi valkaisutulos.

Kenelle hoito sopii?
Laser-tehovalkaisu sopii luonnostaan keltaisen hammasluun ja kiillehäiriöisten hampaiden vaalentamiseen. Toimenpide ei muuta hampaan omaa rakennetta. Laminaattikuoret, implantit, ienvetäytymät tai retentiokaaret eivät ole este toimenpiteelle.
Laservalo tehostaa valkaisua entisestään
SUN HYMYn Laser-Tehovalkaisussa käytetään lääketieteellistä laservaloa, jolla hyödynnetään valkaisuaineen fotokatalyysivaikutusta. Hampaiden vaaleneminen on tavallista valkaisuainetta nopeampaa ja tehokkaampaa. Tehovalkaisun lopputulos on sävyltään luonnollisen valkoinen. 
Laser-valkaisun turvallisuus
Hampaiden laservalkaisu on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hampaiden valkaisuun. Olemme toimineet valkaisupalveluiden tuottajana useita vuosia. Kaikki toimenpiteemme tehdään Valviran laillistamien suuhygienistiemme toimesta. Turvallisessa valkaisussa käytetään ainoastaan kliinisesti testattuja hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita.
Hampaiden Tehovalkaisu sisältää
  • Hampaiden sävyn määritys
  • Pastapuhdistus/soodapuhdistus valkaistavalle alueelle
  • Suunaukipitäjän asettelu
  • Ikenien ja limakalvojen suojaus
  • Laservalkaisu 3x10 min.
  • Toimenpiteen jälkeinen sävyn määritys
  • Ohjeistus kotihoitoon tuloksien ylläpitämiseksi
 
Erinomainen valkaisutulos
Hammasluun tummuus on yksilöllistä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen valkaisutuloksen. Tehovalkaisu sisältää kolme yksilöllistä hampaiden käsittelykierrosta. Valkaisun etenemistä seuraamme käsittelykierrosten välissä. Hampaiden käsittelyaika on vain 3 x 10 min.
Yksilöllinen valkaisu
SUN HYMYn valkaisuissa huomioidaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Tehovalkaisu sisältää myös tummien kulmahampaiden ja esimerkiksi juurihoidosta tummuneiden hampaiden lisäkäsittelyn.
Laaja Hymyalue
Tehovalkaisun jälkeen olet yhtä hymyä: käsittelemme 10-12 yläleuan- ja alaleuan hammasta. Näin hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä.
Toimenpiteet hoidon jälkeen:
Valkaisuhoidon jälkeen voimme käsitellä hampaasi suojakäsittelyllä, jonka ansiosta sinun tarvitsee vältellä värjääviä juomia ja ruokia vain kahden tunnin ajan toimenpiteen jälkeen! Ilman pikasuojakäsittelyä suosittelemme välttämään värjääviä ruokia ja juomia kahden vuorokauden ajan. Suojakäsittelyn hinta on 20,00€
 
Mikäli valkaisun jälkeen hampaita ei käsitellä suoja-aineella tulee menetellä seuraavasti:
2 tuntia hoidon jälkeen:
          Valkaisuhoidon jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta kahden tunnin ajan, poislukien veden. 
48 tuntia hoidon jälkeen:
 
Kahden vuorokauden ajan suosittelemme välttämään tupakan ja nuuskan, huulipunan sekä voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä (kahvi, tee, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, punajuuri, ketsuppi, curry, mustikka, porkkana, appelsiini, greippi)
2 viikkoa hoidon jälkeen:
Suosittelemme välttämään värjääviä suuvesiä ja suun puhdisteita, kuten kloorheksidiiniä ja Listerineä. 

Ylläpito
 
Valkaisutulokseen vaikuttaa hampaiden yksilöllinen rakenne, elintavat sekä suunhoito. Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittelemme suun huolellista ja säännöllistä puhdistusta. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta tulee ylläpitää säännöllisin väliajoin suuhygienistin tekemällä valkaisuhoidolla. 

Tarjoamme sinulle maksuttoman valkaisukonsultaation puhelimitse!

MITÄ  ASIAKKAAT SANOVAT?

rea_edited.jpg
Hampaat hää kuntoon --- nyt on puhdasta ja valkoista!!
Tässä Rean blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.
49197483493_db656bec85_h.jpg
Elinan kokemukset hampaiden valkaisusta.
Elinan Blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.