Hampaiden Laser tehovalkaisu 

kesto 90 min.

 

Haluatko vaaleammat, kirkkaammat hampaat. Edellisestä hampaiden valkaisusta on jo kulunut vuosia, tai olet vasta harkitsemassa hampaiden valkaisua. Tämä on palvelu juuri niille jotka haluavat näyttävän,raikkaan hymyn.

Pyydä maksutonta valkaisukonsultaatiota puhelimitse meiltä.

Hampaiden laservalkaisu on nykyaikaisin hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaat voidaan valkaista turvallisesti nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Valkaisussa käytetään kliinisesti testattuja terveydenhuollon aineita ja laitteita.

Hampaiden Laser tehovalkaisu 299
1 t 30 min
€299

Suositus:​

Laservalkaisu sopii luonnostaan keltaisen hammasluun ja kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun. Toimenpide ei muuta hampaan omaa rakennetta. 

Laminaattikuoret, implantit, ienvetäymät tai oikomishoidon aikana kiinnitetyt retentiokaaret eivät ole valkaisu toimenpiteen esteenä.

Hampaiden valkaisun turvallisuus

Valkaisuhoidot ovat turvallisia oikein tehtyinä. Sun Hymyssä työskentelevät terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen laillistamat suuhygienistit. Suun hoidon lisäksi ammattilaisemme ovat erikoistuneet hampaiden valkaisujen tekemiseen.

 ​

Laservalkaisussa käytetään ainoastaan hampaiden valkaisuun suunniteltua turvallista laservalotinta. Laservalon käyttö mahdollistaa hampaiden vaalenemisen samanaikaisesti sekä hampaan ulkopinnassa(kiilteessä) että sisäkerroksessa (hammasluussa). Useammat valottimet toimivat vain hampaan ulkopinnassa. 

 

Palvelun vaiheet

Hampaiden sävyn määritys VITA Bleachhedguide 3D asteikon avulla. Pastapuhdistus valkaistavalle alueelle. Ikenet ja limakalvot suojataan huolellisesti. Laser valkaisu tehdään mahdollisimman laajalle alueelle, yhteensä kaksitoista ylä- ja kymmenen alahammasta. Yläleuan kulmahampaat valkaistaan myös sisäpinnoilta, jotta saamme hymyalueen hampaat tasaisen vaaleaksi.

 

Hoito sisältää kolme käsittely kierrosta yhdellä käynnillä. Laservalkaisu tehdään käyttäen tähän tarkoitukseen kehitettyä valkaisuainetta ja turvallista laservalotinta. 

Hampaan valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta. Laser tehovalkaisulla saadaan hampaan kiilteen ja hammasluun värjäytymät luonnollisen vaaleaksi.

Uutena tuotteena!

 

Mahtava uutuus! Valkaisun jälkeen voimme käsitellä hampaat pikasuojakäsittelyllä, jonka ansiosta sinun ei tarvitse vältellä värjääviä ruoka-aineita, vaan voit nauttia uudesta hymystäsi täysin rinnoin heti valkaisun jälkeen. Kun laservalkaisun jälkeen tehdään pikasuojakäsittely, sinun tarvitsee vältellä juomista ja syömistä vain kahden tunnin ajan, vettä voit nauttia heti toimenpiteen jälkeen. Ilman pikasuojakäsittelyä valkaisun jälkeen värjääviä ruokia ja juomia täytyy vältellä kahden vuorokauden ajan. Pikasuojakäsittelyn hinta on 20,00 €.

Toimenpiteen jälkeen:

 

  • ​​lopuksi käydään  läpi kotihoidon ohjeet valkaisun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

  • ​​valkaisun jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta kaksi tuntia (veden nauttiminen on sallittua).

48 tuntia hampaiden valkaisun jälkeen:

Seuraavia aineita tulee välttää:

  • ​tupakka ja nuuska

  • huulipuna

  • ​voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä kuten kahvi, tee, punaviini.

  • suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, punajuuri, ketsuppi, curry, mustikka, porkkana, appelsiini, greippi yms.

 

2 viikkoa valkaisun jälkeen:

  • Vältä värjääviä kemiallisia suuvesiä ja suun puhdisteita, kloorheksidiiniä ja Listerineä. 

Valkaisu tuloksen kesto

Lasertehostettu ja yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu pysyy hyvin. Pysyvyyteen vaikuttavat hampaiden rakenne, elintavat ja hammashoitotottumukset. Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittellaan suun huolellista puhdistusta (myös kielen harjaaminen).

Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisin välein tapahtuvalla hammaskiven, värjäymien poistolla ja ylläpitovalkaisulla.

Mitä asiakkaamme sanovat

Hampaat hää kuntoon --- nyt on puhdasta ja valkoista!!
Tässä Rean blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.

Elinan kokemukset hampaiden valkaisusta.
Elinan Blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi