Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi

Hampaiden Laser tehovalkaisu 

kesto 90 min.

 

Haluatko vaaleammat, kirkkaammat hampaat. Edellisestä hampaiden valkaisusta on jo kulunut vuosia, tai olet vasta harkitsemassa hampaiden valkaisua. Tämä on palvelu juuri niille jotka haluavat näyttävän,raikkaan hymyn.

Pyydä maksutonta valkaisukonsultaatiota puhelimitse meiltä.

Hampaiden laservalkaisu on nykyaikaisin hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaat voidaan valkaista turvallisesti nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Valkaisussa käytetään kliinisesti testattuja terveydenhuollon aineita ja laitteita.

Hampaiden Laser tehovalkaisu 270
1 t 30 min
€270

 

Suositus

 • Hoito sopii kaikille jotka haluavat vaalentaa hampaitaan asteittain ja myös henkilöille joilla on posliinikruunuja tai laminaatteja.

 • Hampaiden valkaisua ei suositella alle 18-vuotiaille lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Hampaiden valkaisun turvallisuus

Hampaiden valkaisuhoidot ovat turvalisia oikein tehtyinä. Sun Hymyssä työskentelevät, Terveydenhuollon Oikeusturvakeskuksen laillistamat suuhygienistit ovat erikoistuneet hampaiden valkaisuiden tekemiseen. 

 

Laservalkaisussa käytetään ainoastaan hampaiden valkaisuun suunniteltua turvallista laservalotinta. Laservalon käyttö mahdollistaa hampaiden vaalenemisen sammanaikaisesti sekä hampaan ulkopinnassa(kiilteessä) että sisäkerroksessa (hammasluussa). Useammat valottimet toimivat vain hampaan ulkopinnassa. 

 

Hoidon vaiheet:

 • Määritellään hampaiden nykyinen väri, hammasväriasteikon avulla( VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko)

 • Tehdään hampaiden kevytpuhdistus.

 • Suojataan ikenet ja limakalvot iensuoja-aineella huolellisesti ennen valkaisua.

 • Käsitellään hymyalueen hampaiden ulkopinnat 35% peroksiidi geelillä. Käsittelyyn kuuluu 12 yläleuan ja 10 alaleuan hammasta. Yläleuan kulmahampaat valkaistaan myös sisäpinnoilta. Näin hampaiden sävy saadaan tasaiseksi. 

 • Alue käsitellään 8 minuuttia kestävällä laservalolla.

 • Toimenpide toistetaan kolmesti.

Valkaisun jälkeen

 • Käsitellään Hymyalue Fluorigeelillä.

 • Määritetään hampaiden loppuväri (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko).

 • Lopuksi käydään vielä läpi kotihoidon ohjeet valkaisun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Hampaan valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta. Laser tehovalkaisulla saadaan hampaan kiilteen ja hammasluun värjäytymät luonnollisen vaaleaksi. Laser tehovalkaisu on kestoltaan 1.5 tuntia.

Hampaiden valkaisun jälkeen on hyvä olla syömättä kahteen tuntiin. Vettä voi juoda.

Seuraavien 48 tunnin ajan tulee välttää voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä sekä tupakointia ja nuuskan käyttöä.

 

Värjääviä ravintoaineita: kahvi, tee, cola- ja energiajuomat, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, ketsuppi, punajuuri, porkkana, paprika, tomaatti, kurkku, salaatti, curry, marjat (mustikka, mansikka jne.), omena, appelsiini, greippi, ananas, papaija ja kiiwi, sooda/kivennäisvesi, etikkapohjaiset tuotteet (balsamiviini, suolakurkku) yms. on myös hyvä välttää.

Valkaisun jälkeen hampaat saattavat olla yliherkät kylmälle tai kuumalle, mutta herkkyys menee ohi 1–2 vuorokauden kuluttua hampaiden valkaisusta. Hampaiden rakeenteelliset kiillehäiriöt voivat myös korostua. Epätasaisuus tasoittuu viimeistään kahden viikon kuluttua valkaisusta.

Valkaisu tuloksen kesto

Lasertehostettu ja yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu pysyy hyvin. Pysyvyyteen vaikuttavat hampaiden rakenne, elintavat ja hammashoitotottumukset. Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittellaan suun huolellista puhdistusta (myös kielen harjaaminen).

Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta on hyvä ylläpitää säännöllisin välein tapahtuvalla hammaskiven, värjäymien poistolla ja ylläpitovalkaisulla.

Mitä asiakkaamme sanovat

Hampaat hää kuntoon --- nyt on puhdasta ja valkoista!!
Tässä Rean blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.

Elinan kokemukset hampaiden valkaisusta.
Elinan Blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.