Smiling Woman

LASER TEHOVALKAISU 

TAMMIKUUN KAMPANJAHINTA 90 MIN 250€

Haluatko hampaillesi kauniin valkoisen sävyn? Hampaiden Laser-tehovalkaisu sopii asiakkaalle, joka ei ole aikaisemmin valkaissut hampaitaan tai edellisestä valkaisusta on kulunut vuosia

Laservalkaisu sopii luonnostaan keltaisen hammasluun ja kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun. Toimenpide ei muuta hampaan omaa rakennetta. Laminaattikuoret, implantit, ienvetäytymät tai retentiokaaret eivät ole este toimenpiteelle.
Laservalkaisu on nykyaikainen hampaiden valkaisumenetelmä, jonka avulla hampaat valkaistaan turvallisesti nopeammin ja tehokkaammin kuin muilla valkaisumenetelmillä.
Laser-valkaisun turvallisuus
Hampaiden laservalkaisu on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hampaiden valkaisuun. Valviran laillistamat suuhygienistimme ovat erikoistuneet suunhoidon lisäksi hampaidenvalkaisuun. Laservalkaisussa käytämme hampaiden valkaisuun suunniteltua laservalotinta, joka mahdollistaa hampaiden vaalenemisen sekä hampaan ulkopinnassa että sisäkerroksessa.
 
Laser-tehovalkaisu sisältää:
  • Hampaiden sävyn määritys
  • Pastapuhdistus valkaistavalle alueelle
  • Ikenien ja limakalvojen suojaus
  • Laservalkaisu 
  • Ohjeistus kotihoitoon tuloksien ylläpitämiseksi
 
Yksi hoitokerta sisältää kolme käsittelykierrosta.
​Toimenpiteet hoidon jälkeen:
Valkaisuhoidon jälkeen voimme käsitellä hampaasi pikasuojakäsittelyllä, jonka ansiosta sinun tarvitsee vältellä värjääviä juomia ja ruokia vain kahden tunnin ajan toimenpiteen jälkeen! Ilman pikasuojakäsittelyä suosittelemme välttämään värjääviä ruokia ja juomia kahden vuorokauden ajan. Pikasuojakäsittelyn hinta on 20,00€
 
Mikäli valkaisun jälkeen ei hampaita ei käsitellä pikasuojalla tulee menetellä seuraavasti:
2 tuntia hoidon jälkeen:
Valkaisuhoidon jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta kahden tunnin ajan, poislukien veden. 
48 tuntia hoidon jälkeen:
 
Kahden vuorokauden ajan suosittelemme välttämään tupakan ja nuuskan, huulipunan sekä voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä (kahvi, tee, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, punajuuri, ketsuppi, curry, mustikka, porkkana, appelsiini, greippi)
2 viikkoa hoidon jälkeen:
Suosittelemme välttämään värjääviä suuvesia ja suun puhdisteita, kuten kloorheksidiiniä ja Listerineä. 

Ylläpito
 
Valkaisutulokseen vaikuttaa hampaiden yksilöllinen rakenne, elintavat sekä suunhoito. Valkaisutuloksen tukemiseksi suosittelemme suun huolellista ja säännöllistä puhdistusta. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Valkaisutulosta tulee ylläpitää säännöllisin väliajoin suuhygienistin tekemällä valkaisuhoidolla. 

Tarjoamme sinulle maksuttoman valkaisukonsultaation puhelimitse!

MITÄ MUUT SANOVAT

Hampaat hää kuntoon --- nyt on puhdasta ja valkoista!!
Tässä Rean blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.
Elinan kokemukset hampaiden valkaisusta.
Elinan Blogi kirjoitus Sun Hymyn käynnistä.

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi