Meistä

Hannele Nyfors

Suuhygienisti / Yrittäjä

Olen yrittäjä, suuhygienisti ja hammashoitaja Espoosta. Vuosikymmenen ajan toimin sekä kunnallisella että yksityisellä sektorilla ammentaen uutta tietoa hampaiden hoidosta ja suun terveydestä.

Yrittäjänä toimintani perustuu aina asiakaslähtöiseen ja kokonaisvaltaiseen suunhoitoon. Haluan auttaa asiakkaitani ylläpitämään suun terveyttä ja pyrin kohtaamaan heidät aina yksilöinä, tarjoten parhaan mahdollisen hoidon ja avun. 

Työssäni korostan ennaltaehkäisevän hampaiden hoidon merkitystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sillä hoitamattomat suun sairaudet vaikuttavat koko kehon terveyteen.

Ennaltaehkäisevässä hoidossa pidän tärkeänä rutiineja, kuten hampaiden harjaamista kahdesti päivässä, hammasvälien päivittäistä puhdistusta ja säännöllistä, suuhygienistin tekemää hampaiden puhdistusta. 

Olen suunnitellut vastaanottoni lämminhenkiseksi ja helposti lähestyttäväksi tilaksi, johon on mukava tulla hoitamaan suun terveyttä. 

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni! Suunnitellaan yhdessä sinun suusi terveyttä tukevat toimenpiteet.

Natalja Gökmen

Suuhygienisti

Olen valmistunut suuhygienistiksi Helsingin ammattikorkeakoulu Metropoliasta vuonna 2018. Keskityn työssäni suun terveyden edistämiseen ja ylläpitämiseen. Olen hoitanut kaikenikäisiä asiakkaita vauvasta vaariin.

Luonteeltani olen empaattinen ja positiivinen. Parhaan hoitotuloksen takaa asiakkaan aito halu huolehtia suun terveydestä. Ammattitaitoisena suuhygienistinä varmistan parhaan mahdollisen hoidon asiakkaan toiveen mukaisesti. 

Parasta työssäni on saada asiakkaani hymyilemään leveästi ja aidosti. Palvelen asiakkaita suomen, englannin sekä venäjän kielellä.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihini!