Hannele Nyfors

Suuhygienisti/Yrittäjä

Olen yrittäjä, suuhygienisti sekä hammashoitaja Espoosta. Olen toiminut vuosikymmenen kunnalla sekä yksityisellä sektorilla ammentaen tietoa eri tavoista hoitaa potilaita.

Idea yrittäjyydestä lähti halusta hoitaa asiakkaita kiireettä, mutta silti tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Pyrin kohtaamaan kaikki asiakkaani rauhallisesti, keskittyen.

 

Korostan työssäni kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevän hampaiden hoidon merkitystä asiakkailleni. Hoitamattomat suun sairaudet voivat vaikuttaa koko kehon terveyteen.

 

Sun Hymyssä on käytössä alan erikoisvälineistö suun puhdistuksiin sekä valkaisuihin. Olen suunnitellut vastaanottoni lämminhenkiseksi ja helposti lähestyttäväksi tilaksi jossa on rentouttava olla. 

Toivottavasti löydämme palveluistamme sinulle juuri sopivan.

Lämpimästi tervetuloa!

Natalja  Gökmen

Suuhygienisti

Olen valmistunut suuhygienistiksi Helsingin ammattikorkeakoulusta Metropoliasta 2018. Suunterveyden edistäminen ja ylläpitäminen ovat työssäni keskeisiä asioita. Minulla on kokemusta julkisen sektorin suunterveyden hoidosta Espoossa. Olen työssäni hoitanutkin kaiken ikäisiä, vauvasta vaariin. Kaiken ikäiset ovatkin tervetulleita hoitooni.

 

Luonteeltani olen empaattinen ja positiivinen. Parhaimmat hoitotulokset saamme kun asiakas on aktiivisena vaikuttajana hoidon aikana ja suuhygienistinä varmistan hoidon tavoitteista. Yhdessä saamme parhaan mahdolllisen lopputuloksen.

 

Paras hetki työssäni on kun saan asiakkaan leveästi hymyilemään.

Palvelen Suomen, Englannin ja Venäjän kielellä

 

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi