Smiling Businesswoman

PIKAVALKAISU 

30 MIN 90€

Pikavalkaisu on nopea ja edullinen toimenpide, joka on suunniteltu niille, jotka etsivät nopeaa tapaa saada valkoisempi hymy. Pikavalkaisu eroaa laser tehovalkaisusta pysyvyyden (max 2.kk),sekä hoidon keston osalta. 

Huom

Tehopuhdistus ja pikavalkaisu yhteishintaan 190€

Suosittelemme hammaskiven poistoa ennen valkaisuhoitoa. Hampaiden pinnalliset värjäymät, plakki ja hammaskivi estävät valkaisuaineen vaikutuksen.
Pikavalkaisu sisältää:
  • ​Hampaiden sävyn määritys 
  • Hampaiden puhdistus karhealla tahnalla
  • Valkaisugeelin levitys hampaille. Geeli sisältää <6% peroksidia.
  • Geelin aktivointi LED-valolla
  • Hampaiden lopullisen sävyn määritys
  • Ikeniä ei  suojata hoidon ajaksi
BlancOne-valkaisuhoidossa ei suojata ikeniä. Lyhyen valotusajan ja matalan peroksipitoisen valkaisuaineen yhdistelmä takaa tehokkaan ja hellävaraisen toimenpiteen.
 
Pikavalkaisun jälkeen tulee välttää syömistä kahden tunnin ajan. Kuuden tunnin ajan tulee välttää voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden sekä tupakkatuotteiden ja nuuskan käyttöä. 
Hampaan pintaa värjääviä ravintoaineita
 
kahvi, tee, cola- ja energiajuomat, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, ketsuppi, punajuuri, porkkana, paprika, tomaatti, kurkku, salaatti, curry, marjat, omena, appelsiini, greippi, ananas, papaija ja kiiwi, sooda/kivennäisvesi, etikkapohjaiset tuotteet (balsamiviini, suolakurkku)
BlancOne pysyvyys
BlancOne-pikavalkaisun tulokset kestävät pidempään, kun vältetään värjäävien ravintoaineiden käyttöä ja suu puhdistetaan päivittäin huolellisesti. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjäytymistä vastaan. BlancOne-pikavalkaisun voi toistaa useita kertoja vuodessa.

Pikavalkaisun turvallisuus

BlancOne-hoito on turvallinen vaihtoehto hampaiden valkaisuun. Valviran laillistamat suuhygienistimme ovat erikoistuneet suunhoidon lisäksi hampaiden valkaisuun. Toimenpiteissä käytämme ainoastaan kliinisesti testattuja aineita ja laitteita.