Smiling Woman

Hampaiden BlancOne CLICK pikavalkaisu kesto 30min.

Onko häät, esiintyminen tai tärkeä tapaaminen tiedossa. Kaipaatko hampaillesi pikaista ja lyhyempikestoista ehostusta.

Hampaiden pikavalkaisu on nopea ja edullinen toimenpide, joka on suunniteltu niille, jotka etsivät nopeaa tapaa saada valkoisempi hymy. Pikavalkaisu eroaa laser tehovalkaisusta pysyvyyden (max 2.kk),sekä hoidon keston osalta. 

Pyydä maksutonta valkaisukonsultaatiota puhelimitse meiltä.

Hampaiden BlancOne pikavalkaisu
30 min
€90

Tehopuhdistus ja pikavalkaisu yhteishintaan 190€

Tehopuhdistus & BlancOne pikavalkaisu
1 t 30 min
€185

Pikavalkaisun turvallisuus

BlancOne valkaisu on turvallinen oikein tehtynä. Sun Hymyssä työskentelevät, Valviran laillistamat suuhygienistit ovat erikoistuneet suunhoidon lisäksi hampaiden valkaisujen tekemiseen. Valkaisuissa käytämme ainoastaan kliinisesti testattuja terveydenhuollon aineita ja laitteita.

Hampaiden puhdistus aina ennen valkaisua

Hammaskivenpoisto on hyvä tehdä ennen valkaisua. Hampaiden pinnalliset värjäymät, hampaiden pinnoilla oleva plakki ja hammaskivi estävät valkaisuaineen vaikutuksen.

 

Hoidon vaiheet:

  • Hampaiden värin määritys (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko)

  • hampaiden puhdistus karhealla tahnalla.

  • Valkaisugeelin levitetään ylä- sekä alahampaille. Sisältää (<6%) peroksidia.

  • Aktivoidaan geeli LED valolla 10 min.

  • Määritetään (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikon) avulla hampaiden lopullinen sävy.

Ikeniä ei tarvitse suojata hoidon ajaksi

BlancOnen kosmeettisissa valkaisuhoidoissa lyhyen valotusajan ja matalan peroksidipitoisen (<6%) valkaisuaineen yhdistelmällä saadaan tehokas ja hellävarainen valkaisu, jossa ei tarvita erillistä ikenien suojausta.

Valkaisun jälkeen ei saa syödä kahteen tuntiin, mutta voi vettä juoda

Kuuden tunnin ajan tulee välttää voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä sekä tupakointia ja nuuskan käyttöä. Värjääviä ravintoaineita: kahvi, tee, cola- ja energiajuomat, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, ketsuppi, punajuuri, porkkana, paprika, tomaatti, kurkku, salaatti, curry, marjat (mustikka, mansikka jne.), omena, appelsiini, greippi, ananas, papaija ja kiiwi, sooda/kivennäisvesi, etikkapohjaiset tuotteet (balsamiviini, suolakurkku) yms. on myös hyvä välttää.

Valkaisu tuloksen kesto

BlancOne pikavalkaisu kestää pidempään, kun vältetään värjäävien ravintoaineiden käyttöä ja puhdistetaan koko suu päivittäin huolellisesti sekä huuhdellaan suuta vedellä. Käytettyäsi värjääviä ravintoaineita.  Valkaisutuloksen tukemiseksi suositellaan suun huolellista puhdistusta (myös kielen harjaaminen)

Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan. Blancone pikavalkaisun voi toistaa useita kertoja vuodessa.


Tutkimus


Amerikan kosmeettisen hammaslääketieteen akatemian (AACD) tutkimuksen mukaan 96 % ihmisistä uskoo, että kirkkaampi hymy tekee meistä houkuttelevampia vastakkaisen sukupuolen silmissä, 72 % ajattelee, että huono hampaiden ulkonäkö voi vaikeuttaa työllistymismahdollisuuksia. 32 % toteaa, että he ovat huolissaan hampaidensa ulkonäöstä ja 18 % myöntää, että he piilottavat hymynsä valokuvissa.
Kaunis hymy ei riipu ainoastaan terveistä hampaista ja ikenistä, mutta myös hampaiden sävystä. Ajan myötä hampaat värjäytyvät ruoasta, juomista ja savusta, jolloin ne muuttavat hampaiden kirkkautta saaden ne näyttämään tummemmilta.

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi