Woman in Grey Sweater

SOODAPUHDISTUS

SOODAPUHDISTUS

30 MIN 70€

Hampaiden soodapuhdistus poistaa värjäytymät ja bakteeripeitteen hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä tehokkaasti ja hellävaraisesti hienojakoisen puhdistusjauheen sekä vesi- ja ilmasuihkun avulla.

Toimenpiteen kuvaus
Ennen soodapuhdistusta tulee hampaiden pinnoilta poistaa mahdollinen hammaskivi.
Jauhepuhdistus sisältää:
  • Silikonisen suunaukipitäjän asettelu
  • Soodapuhdistus
  • Hammashoitoaineen levitys
  • Ohjeistus ja välineet kotihoitoon
 
Hampaiden soodapuhdistus poistaa värjäytymät ja bakteeripeitteen hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä tehokkaasti ja hellävaraisesti hienojakoisen puhdistusjauheen sekä vesi- ja ilmasuihkun avulla. Soodapuhdistus on tehokkain menetelmä pinnallisten epäpuhtauksien poistoon. Toimenpide voidaan toistaa useamman kerran vuodessa. Toimenpiteen jälkeen tulee välttää värjääviä ruokia ja juomia sekä tupakkatuotteita kahden tunnin ajan. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä puhdistuksella hampaat pysyvät puhtaana pidempään.
Soodapuhdistuksen yhteydessä voimme kartoittaa hampaiden soveltuvuuden valkaisuun ja keskustella sinulle sopivista hampaiden valkaisukeinoista.
Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä voi pyytää lähetteen yksityiselle suuhygienistille, joka oikeuttaa hakemaan Kelan korvausta suuhygienistin palveluista. Lähete on voimassa kaksi vuotta.

​Huolellisen kotihoidon lisäksi suosittelemme hampaiden säännöllistä puhdistusta suuhygienistillä. Sopivan hoitovälin määrittelemme suusi terveydentilan perusteella. Bakteeripeitteen ja hammaskiven poisto ehkäisee hampaiden kiinnityskudossairauden eli parodontiitin syntymistä.