Hampaiden soodapuhdistus kesto 30 min.

Hampaiden soodapuhdistuksen jälkeen hymysi saa kirkkaamman sävyn ja hampaan pinnat tulevat kiiltävän puhtaiksi. Hampaiden puhdistukset kotona helpottuu ja värjäytymät pysyvät pidempään poissa.

 

Värjäytymää ja plakkia hampaiden pinnoilla ja hampaiden väleissä. Haluatko hampaisiin raikkaan, kiiltävän sävysi takaisin ja epäpuhtaudet pois.
 

 

Hampaiden soodapuhdistus
30 min
€70

Toimenpiteen kuvaus

Ennen toimenpiteeseen tuloa tulee mahdollinen hammaskivi poistaa hampaiden pinnoilta. Näin ollen hampaiden soodapuhdistus pääsee puhdistamaan hampaiden pinnat kauttaaltaan.


Jauhepuhdistus sisältää:

  • silikonisen suunaukipitäjän asettelun.

  • soodapuhdistuksen.

  • hammashoitoaineen tooth mousse levityksen.

  • lopuksi sopivat kotihoidon ohjeistukset ja instrumentit.

 

Hampaiden soodapuhdistus poistaa tehokkaasti ja hellävaroen värjäytymät ja bakteeripeitteen hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä. Soodapuhdistuksessa hienojakoinen puhdistusjauhe, vesi- ja ilmasuihku tekevät toimenpiteestä tehokkaan. Tämä on puhdistus menetelmistä tehokkain poistamaan pinnallisia epäpuhtauksia. Toimenpide voidaan toistaa useamman kerran vuodessa.

Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete yksityiselle suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELA:lta korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidon kustannuksista. Lähete on voimassa kaksi vuotta.

Toimenpiteen jälkeen tulisi välttää kahden tunnin ajan värjääviä ruokia ja juomia sekä tupakkatuotteita.
Hyvällä kotihoidolla ja säännöllisin välein suoritettavalla puhdistuksella hampaat pysyvät puhtaina pidempään.

Hampaiden soodapuhdistuksen yhteydessä on mahdollista kartoittaa hampaiden soveltuvuus valkaisuun ja keskustella valkaisuvaihtoehdoista. Hampaiden tehovalkaisu tai hampaiden kevytvalkaisu, sekä varata aika sopivaan valkaisuhoitoon.

Magneettikatu 1 B  Espoo 02330 ajanvaraus@sunhymy.fi